Vapaavuoro Blogi

Humppaorkesteri Nuoret Eläkeläiset !

Humppaanuttaminen on uusi taiteenlaji, jollaista ei ole musiikkimaailmassa vielä nähty. Jumalaton poljento ja meininki kuin oktoberfesteilla toimii. Uskallatko kuunnella ? Nyt mennään Lady Gagasta Alice cooperiin ja Scooteriin....

 

https://

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän VisaNiemel kuva
Visa Niemelä

Vain positiivista palautetta, Kiitos !

Käyttäjän JaakkoKorpi-Anttila kuva
Jaakko Korpi-Anttila

”Humppaanuttaminen on uusi taiteenlaji, jollaista ei ole musiikkimaailmassa vielä nähty.”

Niin posetiivisesti kuin osaan toteaisin lavatanssin suurkuluttajana arvostavani kovasti humppaa tanssilajina ja lavatanssia yleensä taiteenlajina korkeammalle kuin esimerkiksi balettia, koska lavatanssi on osallistuvaa eikä katseltavaa ’penkkiurheilua’.
Kappaleen tempo on hyvin mielenkiintoinen huomioon ottaen taustaksi, että suuri osa nykyhumppaajista on yli 7-kymppisiä. Soittajienkin olisi hyvä kokeilla tempoa askeltamalla sitä parketilla 100-kiloisen ’anorektikkodaamin’ kanssa, se antaisi sovitukselle kaivattua lisäpotkua ja syvyyttä.

Käyttäjän VisaNiemel kuva
Visa Niemelä

Moro Jaakko. Saako kommenttisi julkaista anonyymisti orkesterin Facebook sivulla. Ps. Yhdymme 100 kiloiseen anorektikkodaami kommenttiisi.

Käyttäjän JaakkoKorpi-Anttila kuva
Jaakko Korpi-Anttila

Olen otettu, jos jollekin tekstinpätkäni kelpaa, ei tarvitse lähteitä mainita, voi muokata ja voi käyttää vaikka omaa nimeään, kuten vanhalla sivutollani totean
http://xn--hammaslkri-w5aab.net/kamin/kaminiitto.html
siinä linkki oikeassa yläreunassa:
Skitsotyymisskleroderminen kompilaatiosivusto / käännösharjoitelmia (ks. loppu)

Lisäys: Vähän on ollut kotiristillä ajatusta, että käymme katsastamassa kirkon kupeessa olevan Kalliohovin sunnuntaina 16.12, jos valtionkonttori maksaa siihen mennessä hautausavun ennakkoa edes lippuihin tarvittavan määrän.

Käyttäjän rkoski kuva
Raimo Koski

Miten tämä eroaa heavyhumppaorkesterista eläkeläiset, jolla oli viinakätköjä Saksassa?